إيران تحرق نفط الامارات بمسيرة إيرانية
????????????الحـ..ـرس الثـ..ـوري بدأ في تنفيذ التهديد | نفط الإمارات يحتـرق | ترامب يترك الخليج ليسقط بيد إيران !
????زي ما قلتلك يا صديقي مفيش كلمة واحدة قالها القائد الذئب " مجتبى خامنئي " ولم يتم تنفيذها .. مفيش كلمة كانت بتطلق في الهواء وخلاص ..
????مفيش حاجة صعب يعملها .. مفيش وعيد بيقوله في وقت عصبية .. اللي قاله حتى الآن تم تنفيذه بالكامل !!
????بعد تهديد " الخامنئي " فجر اليوم بإن كل الموانئ والبنية التحتية النفطية في المنطقة هي أهداف مشروعة لايران !
????النهاردا الحـ..ـرس الـ..ـثـ.ـوري بيضرب خزانات النفط في ثالث أكبر ميناء لشحن النفط في العالم !
????????ميناء "الفجيرة" الإماراتي !
????تم استهداف ميناء الفجيرة بمسيّرة " شاهد - ١٣٦ " الانقضاضية الانـ..ـتحـارية
واللي أصابت خزانات النفط بدقة !
????ضربة موجعة تزيد من ارتفاع سعر النفط لان الامارات أعلنت زيها زي قطر وزي اغلب دول الخليج عن التوقف المؤقت عن النقل وملأ الناقلات بالميناء !
????ودا زي ما قلنا هو ثالث اكبر ميناء عالميًا في الشأن دا ..
????دا غير ان تم تعليق الشحن بشكل كامل في ميناء الفجيرة .. بالاضافة الى إخلاء كل أرصفة الميناء !
????وصدرت تعليمات للسفن بمغادرة أرصفة الشحن وتحميل النفط !
????????خراااب ديااار حرفيًا !
????" مجتبى " عارف هو بيعمل ايه كويس جدًا .. دي سياسة تكسير عظـام للاقتصاد الامريكي .. النفط بالفعل عدّى ال ١٠٠ دولار مرة تانية !
????ومؤشر التضخم بيرتفع ورايح لمستويات هتأثر على العالم كله للاسف !
????الغريب في الأمر ان ترامب لم يعلّق على اي واقعة من وقائع استهداف الموانئ الخاصة بدول الخليج او منشآته السكنية او البنية التحتية فيه !
????كل تصريحات ترامب تخص إسرائيل ومضيق هرمز والسماح للسفن بالمرور منه، ورفضه التام لاستخدام اليوان الصيني بدلًا من الدولار !
????لكنه بالفعل ساب الخليج كـ لعبة في ايد ايران .. وكإنه هو اللي زعلان منهم علشان لم يتدخلوا بضرب ايران !
????يا إمّا تدخلوا في حـ.ـرب مباشرة مع ايران وتخربوا بلادكم بايديكم .. يا إما هزعل منكم وارفع ايدي عن حمايتكم !!
????يعني من الاخر عامل نفسه فيه اللي مكفيه علشان محدش يطلب مساعدته من دول الخليج !
????لانه اصلًا مش عارف يساعد نفسه !
????بالعكس دا بيتم إخلاء بعض القواعد العسكرية الامريكية من الجنود وترحيلهم لامريكا تبعًا لتقارير لوكالات أنباء عالمية .. دا غير الجنود اللي تم ترحيلهم للعلاج بعد اصابتهم في قواعد الخليج !
????يعني من الاخر بيخلع ويسيب دول الخليج في وش النار !
????السؤال هنا بقى : هل لسه حتى الان الدول العربية بالخليج مقتنعة ان القواعد الامريكية هي اللي هتحميهم من ايران او من اي خطر مستقبلي ؟!
????ولا الموضوع هو ذلَّة من أجل الذُل وخلاااص ؟!!
????وانا بقولك اهو اول حاجة هتتعمل بعد الحرب دي هي تجديد اتفاقيات الحماية الامريكية بين دول الخليج وامريكا !
????الكيف بيـ.ـذلّ !
????حي الله الأُسُـ.ـود .. حي الله الذئب العنيد ???????? ????
⇧




























